O nama

Preduzeće specijalizovano za pružanje kompletnog fizičko-tehničkog obezbeđenja na teritoriji Pirota i regiona. Zahvaljujući višegodišnjoj praksi i iskustvu u radu, u mogućnosti smo da ponudimo efikasnu uslugu i podignemo bezbednost Vašeg objekta i poslovanja na zadovoljavajući nivo. Preduslov našeg kvaliteta i uspešnosti bazira se na obrazovanim i obučenim kadrovima, koji poseduju stručna i teorijska znanja.

Svi pripadnici službe fizičkog obezbeđenja su neosuđivani , fizički spremni i obučeni za rad na poslovima fizičkog obezbeđenja lica, imovine i poslovanja.

Kao odgovor narastajućim tržišnim zahtevima, za projektovanjem i instalacijom kvalitetnih sistema obezbeđenja i tehničke zaštite i potrebama da se isti sistemi usaglase sa novom zakonskom regulativom i visokim standardima bezbednosti.


Posedujemo višegodišnje iskustvo na obezbeđenju raznih sportskih manifestacija : Fudbalskih, košarkaških, vaterpolo, rukometnih i odbojkaških klubova Srbije.

Politika preduzeća ARMADA SECURITY ogleda se u težnji da kroz edukaciju i kontinuirano usavršavanje svih svojih zaposlenih u domenu savremenih bezbednosnih trendova, stalno pomeramo granice svojih mogućnosti i podižemo kvalitet usluga na zadovoljstvo naših klijenata koji su osnovno merilo našeg uspeha.